Trener Slobode pohvalio mlade fudbalere

Jagodić: Nije mala stvar pobijediti Sarajevo 3:0

Trener Slobode Vlado Jagodić bio je i više nego zadovoljan izdanjem svoje ekipe koja je sa visokih 3:0 savladala Sarajevo na Tušnju.

"Prije svega čestitam svojim igračima. Vidjelo se i na utakmici u Bijeljini da dolazimo na svoje i da ovi mladi igrači pokazuju šta znaju. Ova pobjeda nije mala, ona je došla protiv Sarajeva koje je bilo u strašnoj seriji. Pobijediti Sarajevo sa 3:0 je velika stvar, a moji fudbaleri zaslužuju sve pohvale. Neću nikada zaboraviti navijače i ovom prilikom čestitam i njima", započeo je Jagodić, te nastavio: 

"Sarajevo nije izgradilo neke velike prilike, imalo je samo nekoliko pokušaja glavom. Najvažnije je da nismo stali nakon vodstva od 1:0, a igračima na poluvremenu sam rekao da utakmica tek sada počinje. Dali smo još dva gola i sa tri gola sam jako zadovoljan. Mladi igrači su pokazali veliku želju, a pokazali su se i oni stariji".

"Još jednom čestitam igračima, a čestitam i Janjošu. Unam da je teško kada se prekine niz, ali Sloboda je danas sasvim zasluženo savladala Sarajevo", zaključio je trener Slobode.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Sloboda je protiv Sarajeva slavila golovima Zeca, Tandira i Zilkića.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi