Trener FK Sloboda

Jagodić: Nisam očekivao poraz

E. Dindić

Sloboda je večeras na Tušnju poražena od Radnika s minimalnih 1:0. 

Junak utakmice odigrane u Tuzli bio je iskusni Velibor Đurić, koji je jedini gol postigao u posljednjoj minuti. 

"Svi koji su bili na utakmici dobro su vidjeli šta se dešavalo. U prvom dijelu imali smo inicijativu, međutim nismo bili konkretni u završnici gdje smo propustili nekoliko dobrih prilika", kazao je nakon meča trener domaćih Vlado Jagodić, dodavši:

"Radnik je takva ekipa koja čeka svoj trenutak. Nisam očekivao poraz. Fudbal se ne prestaje igrati večeras, mi moramo izvući pouke, jer nije nam se smjelo dogoditi ovakvo nešto", riječi su Jagodića. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Slobodi je ovo drugi poraz. Prethodno je tuzlanski klub poražen od Širokog Brijega. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi