Jagodić: Ova utakmica neće ništa riješiti

Pred Široki Brijeg

Jagodić: Ova utakmica neće ništa riješiti

E. Škorić

Ekipa Slobode će u osmini finala odmjeriti snage sa Širokim Brijegom.

Tim Vlade Jagodića nakon remija na Otoci želi napraviti dobar rezultat u prvom meču osmine finala Kupa BiH protiv Širokog Brijeg.

"Teško je odigrati tromeč sa jednom ekipom najnižeg nivoa, a kamoli protiv tima kao što je Široki. Oni su svake godine zapaženi i u kupu i u prvenstvu. Mislim da prva utakmica vjerovatno neće riješiti ništa, naš primarni cilj mora biti da sačuvamo svoju mrežu, jer je to veoma bitno zbog revanša. Bilo bi dobro postići jedan ili dva gola", rekao je trener Slobode Vlado Jagodić, koji je još dodao:

"Moramo imati svježih igrača i za subotu, jer naš roster nije kvantitativno dovoljan za ova tri međusobna susreta u sedam dana. I Široki je u sličnim problemima, znam da nekoliko važnih igrača neće igrati, s toga sam i optimista".

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Sulejman Krpić, napadač Slobode koji igra u sjajnoj formi, dao je sličan komentar kao i njegov trener.

"Široki je nezgodna ekipa, uvijek smo imali s njima problema. Oni također imaju svoje probleme oko igračkog kadra, pa trebamo to da iskoristimo. Neću puno obećavati, ali nadam se pobjedi".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi