Jagodić: Ovo su velika tri boda za nas

Sloboda slavila u Bijeljini protiv Radnika

Jagodić: Ovo su velika tri boda za nas

E. Čaušević

Fudbaleri Slobode danas su u gostima savladali Radnik sa 1:0 u meču 3. kola Lige za prvaka Bosne i Hercegovine.

Tuzlanska ekipa je nakon dva vezana poraza uspjela da slavi sa minimalnih 1:0, a jedini gol na današnjoj utakmici u Bijeljini postigao je Ismar Tandir u prvoj minuti. Nakon utakmice trener Slobode, Vlado Jagodić, kazao je da je sretan i zadovoljan što je njegova ekipa danas pokazala karakter.

"Ekipa je pokazala karakter. Ako ćemo porediti ovaj meč sa onim prošli put koji smo igrali ovdje kada je Radnik imao dosta sreće danas se sve vratilo. Nismo sretno pobijedili, momci su željelo ovo. Istina je da nam fali mirnoće da privedemo ovaj rezultat kraju, ali borbenost je nadoknadila sve to. Ovo su velika tri boda za nas jer su nas svi prekrižili nakon dva vezana poraza. Sretan sam i zadovoljan što je ekipa pokazala karakter i da se može nositi s ovakvim ekipama", rekao je Jagodić, te dodao:

"Imamo trojicu sjajnih golmana s kojima Dedić odlično radi. Danas sam odlučio da Erić brani od prve minute zbog načina igre Radnika i to je na kraju dalo rezultat. Ipak, ne mora značiti da već naredni meč neće braniti Muminović".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon današnje utakmice Sloboda je i dalje na petoj poziciji, ali sada ima samo jedan bod manje od Radnika koji je četvrti.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi