Jagodić: Ozbiljno shvatamo ovaj meč

Trener Borca pred osminu finala Kupa RS

Jagodić: Ozbiljno shvatamo ovaj meč

Ekipu Borca danas očekuje susret osmine finala Kupa RS. 

Lider Prve lige RS u gostima će odmjeriti snage sa timom Lokanja, koji nastupa u Regionalnoj ligi 'Istok'.

Trener Banjalučana Vlado Jagodić je svjestan razlike u kvalitetu, ali naglašava da nema opuštanja i da njegov tim maksimalo ozbiljno ulazi u današnji meč.

"Ranije smo naglasili da nam je Kup drugi prioritet i da ćemo sve učiniti da prođemo ovu prepreku u Lokanju. Nama je protivnik nepoznat ali ko god izađe na teren od naših igrača mora sve učiniti da pobijedimo. Ja nikoga nikada nisam potcjenjivao, pa neću ni Lokanj, ali je činjenica da smo dva ranga razlike i sasvim je normalno da od svojih igrača tražim prolaz u četvrtfinale", izjavio je Jagodić za naš portal.

Trener crveno-plavih potom je saopštio spisak igrača na koje neće moći računati u ovom meču.

"Zbog derbija sa Drinom u narednom kolu Prve lige RS primoran sam da neke igrače poštedim. Vejnović zbog crvenog kartona, te Mance, Maletić, Gavrić i Prljeta zbog povreda sigurno neće biti u konkurenciji za tim u Lokanju", dodao je Jagodić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi