Jagodić: Pobjedom smo ostali u igri za Evropu

Zeničani savladali Gradinu

Jagodić: Pobjedom smo ostali u igri za Evropu

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika su u ne baš lijepoj nogometnoj predstavi na Bilinom polju savladali ekipu Gradine rezultatom 2:1.

Nakon što su gosti poveli, crno-crveni su ubacili u brzinu više i preko mladih reprezentativaca Mešanovića i Travančića preokrenuli rezutat, te upisali veoma vrijedna tri boda. Nakon utakmice treneri su dali svoje viđenje utakmice u Zenici.

"Došli smo na megdan sjajnom Čeliku koji igra u strašnoj formi, iako smo poveli na početku utakmice nismo mogli odoliti pritisku i stalnim napadima domaćina koji je brzo anulirao našu prednost zabivši nam dva gola. Nismo danas imali rješenje za Čelikove duge lopte što sam igračima govorio čitavo vrijeme, ali danas su domaćini zasluženo pobjedili i ja im čestitam i želim da se plasiraju u Evropu", kazao je nakon utakmice novi trener Gradine koji je danas startovao porazom Vinko Divković.

Trener domaćina Vlado Jagodić zadovoljan je nakon nove pobjede:

"Ovo je velika pobjeda sa kojom smo ostali u igri za Evropu. Nisam bez razloga upozoravao da je Gradina solidna ekipa koja u posljednje vrijeme igra dobro, ali mi očito moramo primiti gol da bi se uozbiljili i počeli igrati kako i trebamo. Ulog je za nas bio veliki, a vidjeli ste svi da smo utakmicu završili sa tri juniora u ekipi: Burekovićem, Popovićem i Jaganjcem jer nismo imali više igrača na klupi budući da nemamo veliki izbor zbog kartona i povreda. Zahvalio bi se navijačima koji su ponovo bili pravi i sa njihovom podrškom u svakoj utakmici smo mnogo jači, a tako će ne sumnjam biti na Otoci, gdje ćemo sami odlučivati o svojoj sudbini u utakmici sezone", završio je Jagodić

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije