Jagodić: Pokušat ćemo pobijediti Želju na Grbavici
Foto: SportSport.ba

Optimizam u taboru Slobode

Jagodić: Pokušat ćemo pobijediti Želju na Grbavici

Nakon reprezentativne pauze Sloboda iz Tuzle prvenstvo nastavlja gostovanjem na Grbavici kod Željezničara, 

Tuzlaci u Sarajevo putuju ohrabreni pobjedom nad Sarajevom (3:0) u prošlom kolu, a činjenica da je Željezničar u nizu od sedam pobjeda bez primljenog gola daje dodatni imperativ izabranicima Vlade Jagodića na otvaranju Lige za prvaka. 

"Utakmice između Željezničara i Slobode su uvijek bile neizvjesne i istinski derbiji. Mi smo u prethodnom kolu napravili dobar rezultat protiv Sarajeva, dok je Željezničar u jednoj velikoj seriji. To daje još jedan dodatni imperativ mojim igračima da pokušaju protiv takvog protivnika naprave dobar rezultat", kazao je Jagodić za klupsku stranicu, te dodao:

"Sloboda neće ni sa jednim protivnikom igrati da ne izgubi. Idemo na Grbavicu pokušati pobijediti. Rezultat iz prethodnog gostovanja kod Željezničara nam daje za pravo da možemo razmišljati o pozitivnom rezultatu."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, meč između Željezničara i Slobode bit će odigran u subotu s početkom u 19:00 sati. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi