Jagodić pred Velež: Napast ćemo od prve minute

Velež dočekuje Borac u Mostaru

Jagodić pred Velež: Napast ćemo od prve minute

Igrači Borca jučer su otputovali za Mostar, a danas ih čeka duel sa Veležom u okviru drugog kola Premijer lige BiH.

Vlado Jagodić, trener Borca, smatra da bi se mogla srušiti neugodna tradicija na po Banjolučane teškom gostovanju u Vrapčićima.

“Igraćemo otvoreno i napasti od prve minute. Svi igrači su tu, mada nismo dobili još certifikate za nova pojačanja Bojana Jovića i Milana Stojanovića, tako da oni neće nastupiti. Petar Ilić je zadobio lakšu povredu zbog koje je i napustio meč protiv Želje, pa je i on upitan”, kazao je Jagodić pred polazak u Mostar, dodavši:

“Nadam se da ćemo ponoviti partiju kao protiv Želje i da ćemo upisati novu pobjedu. Također, nadam se da ćemo do kraja prijelaznog roka zadržati ovaj igrački kadar. Uskoro bi trebao doći i jedan napadač, koji se pažljivo bira”.

Ilić je izjavio da je pobjeda protiv Želje već arhivirana i da se sada okreće novim izazovima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Velež je neugodan i težak protivnik. Nadam se da ću u ovoj sezoni postići dosta pogodaka”, istakao je Ilić. Velež i Borac svoj susret drugog kola igraju od 17 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.