Jagodić provjerio formu igrača u međusobnom meču

Jagodić provjerio formu igrača u međusobnom meču

M. Šljivak

Izabranici Vlade Jagodića večeras su na stadionu Kamberovića polje odigrali internu utakmicu koja je završena rezultatom 3:1.

Jagodić je u nakon meča  istakao da je veoma važno, pred pripreme na Zlatiboru, da se odigra jedna interna utakmica na velikom terenu.

Priliku su dobili svi igrači koji se trenutno nalaze u pogonu Čelika, a za prvu ekipu golove su dali Duško Stajić (2), te Kenan Horić (1), dok je na drugoj strani strijelac za utješni gol bio Armin Duvnjak.

Zeničani će svoje pripreme od 6. jula nastaviti u Zlatiboru gdje će odigrati četiri utakmice, dok su dvije utakmice planirane po povratku u Zenici pred sami početak prvenstva.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.