Trener Slobode za SportSport.ba

Jagodić: Raduje me odlična atmosfera

E. Dindić

Trener Slobode Vlado Jagodić nakon današnjeg odrađenog treninga sa svojom ekipom bio je vidno raspoložen. Iako ima problema pred subotnje gostovanje u Doboju kod Kaknja,optimistično gleda na ovaj duel.

Za portal SportSport.ba prokomentarisao je dosadašnji tok priprema, problemima koji su ga snašli uoči subotnjeg duela sutrašnje utakmice sa ekipom Mladosti iz Kikača.

" Mislim da je period adaptacije nakon dolaska iz Antalije sa ovim treningom prošao. Vidim i na treningu imam ekipu i igrače, odnosno ono što sam ja očekivao. Najavio sam utakmicu u Derventi u kojoj je trebalo da igraju igrači koji su imali manju minutažu, međutim danas su nas nazvali i izvinuli se domaćini iz Dervente jer njihov teren je pod vodom a drugog rješenja nemaju. Morali smo potražiti alternativno rješenje, te odlučili smo se u dogovoru sa našim predsjednikom da odigramo utakmicu protiv Mladosti iz Kikača. Jedan dobar teren i izuzetno dobra podloga i mislim da čemo u sutrašnjoj utakmici postići ono što želimo. Naravno da nas pomalo remeti situacija sa Subićem, preskočio je nekoliko treninga i njemu se pojavila bol u kičmenom stubu i zaista je neizvjesno dali ćemo ga imati u subotu. Imamo također problema sa trojicom novih igrača, za jednog se čeka radna dozvola dok za ostala dva papirologija. Očekujemo da će to što prije biti rješeno. Svi igrači treniraju i jedna dobra atmosfera je što me posebno veseli. Zaista u jednom lijepom ambijentu dočekuje derbi u subotu, slobodno mogu reći da je derbi jer puno znači i nama i ekipi Mladosti. O početnom sastavu još neću govoriti, a možda tek nakon sutrašnje utakmice u Kikačima, jer želim da stvorim što veću konkurenciju, a posebno razmišljam o tome šta uraditi na poziciji koju je igrao Subić, jer sam njega zamislio kao startera na toj poziciji", zaključio je Jagodić

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi