Treneri nakon meča na Pecari

Jagodić: Široki neka osvoji Kup

M. Šljivak

Široki je danas na Pecari pobijedio Slobodu s 2:0, te je ostvario plasman u četvrtfinale Kupa BiH.

Trener domaćih Denis Ćorić zadovoljan je prikazanim i prolaskom dalje.

"Čestitam mojim momcima. Imali smo igru, šanse u sve tri utakmice, a danas nam se vratilo. Poklanjam pobjedu navijačima, koji su vratili vjeru u nas. Kada sve sagledamo, mi smo odigrali dobro i zasluženo smo prošli dalje", rekao je trener domaćeg tima.

S druge strane trener Slobode Vlado Jagodić nije bio naročito zadovoljan.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Čestitke Širokom na prolazu, želim im sve najbolje. Mi smo morali kvalitetnije odigrati, ali u drugom poluvremenu su se desile određene stvari u koje ne bih ulazio. Mislim da ekipe trebaju da igraju, a službena lica da rade svoj posao. Želim da Široki osvoji Kup", rekao je Jagodić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti