Jagodić: Sreća je bila na strani Širokog Brijega

Musa: Presretan sam

Jagodić: Sreća je bila na strani Širokog Brijega

Ekipa Čelika ispala je iz Kupa BiH nakon poraza u revanš susretu četvrtine finala protiv Širokog Brijega. Širokobriježani su bili bolji nakon izvođenja penala, a oba trenera su nakon susreta dali svoje izjave.

Trener gostiju, Slaven Musa je nakon susreta kazao:

"Veoma sam zadovoljan utakmicom koju smo večeras odigrali. Žao mi je kolege Jagodića i ne bih volio da znam kako se on osjeća. Pred nama je veliki zadatak. Igrom u večerašnjem susretu sam zadovoljan".

Trener Zeničana, Vlado Jagodić je nije krio razočaranje ishodom večerašnje utakmice.

"Koliko je Musa sretan, toliko sam ja nesretan, no moram reći da su igrači odgovorili zadataku koji se pred njih postavio. Istina je da sam manje zadovoljan ishodom utamice, ali sreća je bila na strani Širokog Brijega. Sada je pred nama teška utakmica. Okrećemo se prvenstvu jer nam slijedi utakmica sa Olimpicom i sada mislimo na nju prije svega", rekao je Jagodić nakon ispadanja iz Kupa BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.