Jagodić: Sve je podređeno rezultatu

Tuzlaci od četvrtka na mini pripremama

Jagodić: Sve je podređeno rezultatu

A. Beganović

Fudbaleri tuzlanske Slobode u četvrtak će otputovati na mini pripreme, a još uvijek nije poznato da li će im domaćin biti Etno selo Stanišići ili Međugorje.

Nakon velikog boda osvojenog na Grbavici u redovima tuzlanskog tima okreću se utakmicama koje im slijede do prvenstvene pauze. 

Kako bi što spremnije dočekali duel sa Zrinjskim izabranici Vlade Jagodića će u reprezentativnoj pauzi odraditi mini pripreme što je potvrdio i šef struke tuzlanske ekipe.

"U četvrtak ćemo otputovati na mini pripreme i to u Etno Selo Stanišići ili u Međugorje. Reprezentativna pauza došla je u najbolje vrijeme i očekujem da se određeni pomaci u našoj igri vide već u duelu sa Zrinjskim", za SportSport.ba je istakao Jagodić.

Šef stručnog štaba Slobode zadovoljan je osvojenim bodom na Grbavici, a dva dana nakon utakmice je istakao:

"Moram biti zadovoljan. Osvojili smo veliki bod, cilj smo ostvarili. Još uvijek Sloboda nema pobjede u gostima i potrudit ćemo se da do pauze to promijenimo. Izvlačim iz ekipe najbolje u ovom trenutku, sve je podređeno rezultatu, a na proljeće ćete gledati mnogo bolju igru. Kada selektujem ekipu, odradim pripreme onda me možete kritikovati za lošu igru.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Nije bilo iznenađenja u ovom kolu. Očekivao sam u Mostaru podjelu bodova. Vitez je pobijedio drugu utakmicu zaredom u gostima što znači da se radi o ozbiljnoj ekipi. Sad vidim da bod u Vitezu nije loš, iako sam poslije same utakmice mislio drugačije. Čelik je pokazao da je u ovom trenutku bolja ekipa od Olimpica i ova pobjeda je Zeničanima od ogromne važnosti", zaključio je trener Slobode.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti