Jagodić: Svjesni smo koliko nam znače tri boda iz Foče

Trener Borca pred meč s Sutjeskom

Jagodić: Svjesni smo koliko nam znače tri boda iz Foče

D. Vejo

Vlado Jagodić i njegovi izabranici prije nekoliko trenutaka krenuli su put Foče, gdje će sutra u okviru devetog kola Prve lige Republike Srpske svoja koplja ukrstiti s tamošnjom ekipom Sutjeske.

Velikan iz Platonove igra sjajno pod dirigentskom palicom iskusnog stručnjaka, kome je ovo četvrti mandat na klupi banjalučkog tima. Crveno-plavi trenutno zauzimaju lidersku poziciju, dok su Fočaci pretposljednji tim na tabeli, te se zadnjim atomima snage vuče za slamku spasa.

Povodom sutrašnjeg gostovanja, oglasio se i sam šef struke tim iz grada na Vrbasu.

"Svjesni smo da gostujemo ekipi koja je u posljednjih šest utakmica ostvarila isto toliko poraza. Naša serija dobrih rezultata i dalje traje. Mi ćemo nastojati da u ovoj, kao i ostalim utakmicama, osvojimo tri izuzetno važna boda. Imamo tim koji može da se suprostavi Sutjesci, iako očekujem jako neizvjesnu i tvrdu utakmicu. Fudbaleri su svjesni šta nam znače tri boda u Foči. Ukoliko ostvarimo zacrtani cilj, to će biti sjajna uvertira pred derbi 10. kola sa ekipom Drine", rekao je za SportSport.ba trener Borca, Vlado Jagodić.

Kondić se oporavio od povrede, ali će još ovaj meč biti na poštedi kako bi istu uspješno i u potpunosti sanirao.

Utakmica između Sutjeske i Borca na rasporedu je sutra od 15.30 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi