Jagodić: Svlačionica je postala tijesna za neke igrače

Smanjuje se igrački kadar u Borcu

Jagodić: Svlačionica je postala tijesna za neke igrače

D. Vejo

Banjalučki Borac ovog vikenda kreće u nove prvoligaške pobjede.

Međutim prema riječima stratega crveno-plavih u istim više neće učestvovati nekolicina fudbalera.

"Pojedinci sebe polako otpisuju. Saopštio sam igračima da neki neće čekati zimu, jer svojim odnosom i radom su potrošili sve moje kredite. Borčev grb i tradacija nalažu, da ovaj klub moramo njegovati i čuvati. Svlačionica je polako postala tjesna. Istu ćemo morati rasteretiti kako bi mogli normalno disati. Za pojedine igrače nagrada je što su u Borcu, jer im je to neko omogućio. Tu ću biti rigorozan. Dosta sitnica i neopreznosti se dešavalo u dosadašnjim utakmicama. To se više ne smije dešavati. Ovdje nema sentimentalnosti, jer nekoliko igrača ne može podnijeti teret ove lige. Pojedini fudbaleri biti će vraćeni u juniore. Ja pripremam igrački kadar za Premijer ligu BiH", rekao je za SportSport.ba trener Borca, Vlado Jagodić.

Trenutno, Borac broji 33 imena, dok će nakon rezova, banjalučki tim imati 22 plus tri golmana.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi