Jagodić: U Mostar po tri boda, ali zadovoljio bi nas i jedan

Čelik na gostovanju kod Veleža

Jagodić: U Mostar po tri boda, ali zadovoljio bi nas i jedan

A. Haznadarević

Fudbaleri Čelika u 17. kolu Premijer lige gostuju u Vrapčićima, gdje će u duelu s Veležom pokušati nastaviti niz od 10 zvaničnih utakmica bez poraza.

Crveno-crna ekspedicija jutros se uputila u Blagaj, gdje će boraviti do susreta s Mostarcima, a u popodnevnim satima planiran je trening na stadionu u Ortješu. 

 

Trener Vlado Jagodić za susret s Veležom neće moći računati na suspendovane Kajkuta, Baraća i Huseinspahića, te Čovića koji je otišao u Kazahstan, ali vjeruje da su igrači koji će ih zamijeniti spremni da odgovore zadatku. 

 

"Mi u svaku utakmicu ulazimo s ciljem da pobijedimo, tako da i u Mostar idemo po tri boda, ali ako to bude i bod bit ću zadovoljan. Dosta smo oslabljeni u odnosu na duel sa Sarajevom, ali to ne smije da nam bude opravdanje", kazao je Jagodić u izjavi za Fenu. 

 

Iako, kako je istakao, to mu nije običaj uoči utakmice, najavio je i mogući sastav koji će suprotstaviti Rođenima, a to su Adilović, Mišić ( Brković ), Maletić, Jusić, Horić, Bajraktarević, Nestorović, Lakičević, Dedić (Travančić), Mešanović i Stajić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Velež je u situaciji da mora da pobijedi, i mislim da je to naša šansa. Dodatna podrška bit će nam i naši vjerni navijači, koji su u velikom broju najavili svoj dolazak u Mostar", zaključio je trener Zeničana.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.