Jagodić u problemima uoči duela u Doboju kod Kaknja

Tuzlaci pred gostovanje u Doboju kod Kaknja

Jagodić u problemima uoči duela u Doboju kod Kaknja

E. Dindić

Današnji trening fudbaleri Slobode odradili su pod budnim okom šefa stručnog štaba Vlade Jagodića i njegovih pomoćnika.

Ozbiljnost, rad, red i disciplina bila je na visokom nivou, a samo glas trenera Jagodića se čuo prilikom ispravljanja grešaka koji su učinili njegovi fudbaleri.

Glavni akcenat bio je danas na taktičko-tehničkom smislu i uigravanju sa loptom. Svi nedostaci su pokušavani da se otklone, kako bi četa Vlade Jagodića što spremnija dočekala subotu i gostovanje u Doboju kod Kaknja. 

Današnjem treningu nije prisustvovao Aleksandar Subić, koji i dalje ima problema sa leđima i postoje zaista male šanse da on zaigra u subotu. Takođe pod upitnikom su pojačanja za drugi dio sezone Almedin Zilkić, Miloš Kalezić i Ismar Hairlahović, prvi zbog radne dozvole a druga dva zbog papirlogije. Mada, kako nam je rečeno, rješenje njihovih problema očekuje se u što skorijem roku. 

Sutrašnja utakmica protiv Tekstilca u Derventi je otkazana, jer domaćini nisu uspjeli da osposobe teren koji je natopljen vodom, pa će fudbaleri Slobode odigrati susret protiv ekipe Mladosti iz Kikača gdje će Vlado Jagodić moći da vidi igrače koji su imali manju minutažu u proteklom periodu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi