Jagodić: U svakoj utakmici me interesuje samo pobjeda

Mladi Zmajevi protiv Makedonije

Jagodić: U svakoj utakmici me interesuje samo pobjeda

A. Beganović

Mlada fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će u Lukavici u prijateljskom susretu snage odmjeriti sa Makedonijom.

Naši mladi reprezentativci su uoči sutrašnjeg duela na Koševu odradili trening, a selektor Vlado Jagodić neće moći računati na Kristijana Jajala i Muhameda Bešića.



"Sutra u kombinaciji za sastav neće biti Jajala i Bešića, no koga nema bez njega se mora i može. Iako se radi o prijateljskom susretu, učinit ćemo sve da dođemo do trijumfa", istakao je Jagodić za SportSport.ba.

"Vremenske prilike nam ne idu na ruku. Očekuje nas težak teren, ali bez obzira na sve, pokušat ćemo igrati svoju igru. Svi koji prate moj rad, znaju da me u svakom susretu interesuje samo pobjeda. Duel sa Makedonijom će nam dobro doći pred kvalifikacije od kojih očekujemo mnogo", dodao je selektor našeg mladog tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.