Novi trener Slobode

Jagodić: Učinit ću sve da dokažem da sam dobar potez Slobode

E. Škorić

Vlado Jagodić danas je i zvanično predstavljen kao novi trener FK Sloboda.

Na press konferenciji Jagodić se po prvi put obratio novinarima u ulozi trenera tuzlankog kluba.

"Učinit ću sve da dokažem da je Odbor za hitnost, uz niz dobrih poteza za stabilizaciju kluba,  napravio dobru procjenu kada sam ja u pitanju. Za sada neću mijenjati sastav stručnog štaba koji je u prelaznom periodu, nakon odlaska Husrefa Musemića, obavio dobar posao. Naravno, niko nije nezamjenjiv i ovisit će od rada i rezultata. Nama je potrebno da pojačamo stručni rad u zdravstvenom domenu", rekao je Jagodić, dodavši:

"Prva provjera je Olimpic, ekipa koju dobro poznajem, kao i njihovog trenera i tu ne bi smjelo biti nikakvih iznenađenja. Potom dolazi Široki Brijeg i to će biti prava da li je Sloboda ekipa kakvu očekujem".

Na konferenciji za novinare bili su još članovi odbora za hitnost Slobode, Kemal Kurević i Senad Mujkanović, te sportski direktor Denis Karić. Dodajmo da je Jagodić sa Slobodom dogovorio saradnju do kraja sezone, uz mogućnost produženja na još dvije godine, no to naravno ovisi o rezultatima.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi