Šef stručnog štaba Slobode nakon prijateljske sa Kiseljakom

Jagodić: Utakmica je poslužila svrsi, imam jasniju situaciju

E. Dindić

Fudbaleri Slobode danas su u prijateljskoj utakmici deklasirali Kiseljak sa 11:1. 

Najefikasniji danas bio je Omerović sa četiri pogotka, Tandir je postigao tri, dok su po jedan pogodak postigli Smajić, Đukić, Selamović i Ziljkić.

Šef stručnog štaba Vlado Jagodić smatra da je utakmica poslužila svrsi, kao i da sada ima jasniju situaciju. 

"Prije svega želim se zahvaliti domaćinima jer su sve učinili da na visokom nivou organizuju ovu utakmicu, pripreme adekvatno teren i suprotstave ekipe jer meni je cilj bio da uz ove naše dvije utakmice odigramo i utakmicu protiv protivnika gdje su šansu dobile dva sastava po 45 minuta. Kalezić, Ordagić, Ignjatović, Zukić i Erić su trenirali na Tušnju i danas nisu ni dolazi na ovo gostovanje", rekao je Jagodić i dodao: 

"Želio sam vidjeti sve ove mlade igrače, jer vrlo brzo moram formirati spisak od 22 igrača i tri golmana koji će putovati na Kupres na pripreme". 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jagodić je rekao da nije zadovoljan prvim poluvremenom, a da u nastavku igre fudbaleri Kiseljaka nisu više imali snage isparirati ekipi Slobode. 

"Nisam baš zadovoljan prvim poluvremenom. Naravno drugo poluvrijeme nije ni protivnik realno u fizičkoj spremi da nam može isparirati dva poluvremena. U svakom slučaju utakmica je poslužila svrsi, ono što sam želio to sam i dobio te imam jasnu situaciju", rekao je Jagodić. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi