Jagodić: Većina igrača je odigrala loše

Jagodić: Većina igrača je odigrala loše

E. Škorić

Trener Slobode Vlado Jagodić ni nakon petog kola Premijer lige BiH ne može da bude zadovoljan.

Sloboda je večeras na Tušnju s 2:0 poražena od Zrinjskog i ostaje u donjem dijelu tabele, a trener Jagodić svjesan je da je dosta problema u njegovoj ekipi.

"Česitam Baki i Zrinjskom na pobjedi, a mi ćemo morati rješavati naše probleme. Nisam zadovoljan kako je većina odigrala ovu utakmicu. Naša realizacija je opet izostala i to se mora popraviti", rekao je Jagodić, pa je dodao:

"Najgora stvar je kad dolazi Zrinjski koji je po svim osnovama pokriven i realno treba biti iznad svojih mogućnosti da se pobijedi ovakav Zrinjski. Bilo bi nekorektno da ne čestitamo gostima. Ako Zrinjskom dozvolimo kontre gdje su oni najjača ekipa u ligi i nemamo posjed lopte i iz toga se proizvede njihov kontra napad onda prođete ovako, a na kraju smo i dobro prošli".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Hvala navijačima na ovoj podršci, poraz je težak i boli. Mislim da je kod 0:0 bio crveni i penal, ali neka o tome odluče drugi", zaključio je trener Tuzlaka.

U narednom kolu Sloboda gostuje u Zenici kod Čelika, dok će Zrinjski na još jedno gostovanje, ovoga puta u Vitez.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi