Jagodić za Poljsku naknadno pozvao Bajića i Graovca

Otpali Maletić i Hodžić

Jagodić za Poljsku naknadno pozvao Bajića i Graovca

Mladu fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine u srijedu očekuje prijateljski meč protiv odgovarajuće selekcije Poljske u Krakowu.

Sa prvobitnog spiska selektora Vlade Jagodića otpali su Armin Hodžić i Marko Maletić, pa je Jagodić naknadne pozive uputio Riadu Bajiću iz Željezničara i Danijelu Graovcu iz Zrinjskog.

„Bit će ovo izuzetno dobra provjera jer je selekcija Poljske prva u svojoj kvalifikacijskoj grupi. Oni su u takmičarskoj formi pošto im prvenstvo još traje. Mlađi igrači dobijaju opet priliku jer su opravdali pozive na prethodnim okupljanjima. Malo nas remete povrede. Nastojat ćemo da odigramo što bolje sa izuzetno kvalitetnim protivnikom i ostvarimo dobar rezultat”, rekao je selektor Jagodić za portal Nogometnog saveza.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.