Jagodić zadao žestok tempo, trojica zbog viroze na poštedi

Sloboda se vrijedno sprema za drugi dio sezone

Jagodić zadao žestok tempo, trojica zbog viroze na poštedi

E. Dindić

Pored vremenskih uslova koji i danas ne idu na ruku šefu stručnog štaba Slobode Vladi Jagodiću, to ga nije ometalo u namjerama da i danas nametne žestok tempo na treningu Slobode. 

I danas pored velike hladnoće i snijega vladala je čelična disciplina na treningu Slobode. Na programu je bilo trčanje, odnosno sticanje fizičke spreme.

Igrači su ispunjavali zamisli trenera Vlade Jagodića, a i na namjanju pogrešku ukazivano im je sa namjerom da se poboljšaju. 

Ivan Kostić i Ivan Fatić i dalje rade po posebnom programu odvojeno od ostalih igrača, te imali su svoje posebne zadatke sa pomoćnicima Vlade Jagodića. 

"Teški vremenski uslovi stvaraju nam probleme, ali ja ne želim odstupiti od zacrtanog cilja. Imamo problema sa virozom, pa tako već drugi dan s nama ne treniraju Edis Smajić, Samir Efendić i Samir Merzić. Morali smo ih odvojiti od ostatka ekipe, jer jednostavno nismo željeli rizikovati prehlade još nekih igrača. Ostali igrači dobro podnose zadatke i nadam se da nećemo imati još sitnih problema u nastavku priprema", zaključio je Jagodić

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi