Jagodić zadovoljan prikazanim u Mostaru

Nakon remija sa Zrinjskim

Jagodić zadovoljan prikazanim u Mostaru

O. Lekić

Prijateljski susret juče su pod Bijelim brijegom odigrali Zrinjski i Sloboda, a nakon 90 minuta nije bilo pobjednika. (1:1).

Tuzlanska ekipa prva je stigla do prednosti preko Ordagića, da bi Plemići izjednačili golom Kajkuta u drugom poluvremenu, a zadovoljan prikazanim bio je šef stručnog štaba Slobode, Vlado Jagodić.

"Moj prvobitni plan bio je da većina igrača igra 75 minuta jer nismo igrali tu utakmicu sa GOŠK-om, ali zbog velike razlike u temperaturi nismo smjeli rizikovati tako da smo napravili četiri izmjene nakon prvog poluvremena i ja sam zadovoljan onime što je igrači napravili. Kako smo postigli gol, tako smo i primili, zbog te greške u zadnjoj liniji. Drago mi je da moj plan da svi dobiju priliku igrati uspio i danas samo nije igrao Hairlahović zbog povrede zgloba. Iako je jutros trenirao mi nismo htjeli rizikovati, stoga Ismar nije igrao", službena stranica tuzlanskog premijerligaša prenosi Jagodićevu izjavu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Činjenica da do početka prvenstva imamo 15 dana i ja mislim da idemo dobrim putem, ali treba nastaviti raditi i napraviti ono što smo planirali. Jako mi je žao što nismo uspjeli odigrati utakmicu protiv GOŠK-a jer nam je bila potrebna, ali pokušat ćemo ugovoriti dvije utakmice za vikend i ako tu uspijemo odigrati napravit ćemo veliki posao prije povratka u Tuzlu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi