Trener Slobode nakon poraza od Krupe

Jagodić: Zaslužili smo da izgubimo utakmicu

E. Dindić

U okviru 9.kola Lige za prvaka Bosne i Hercegovine u fudbalu na Tušnju fudbaleri Slobode pretrpili su poraz rezultatom 3:1, od ekipe Krupe. Sjajna utakmica, u kojoj su gosti iz Krupe prezentirali dobar fudbal i na kraju zasluženo uzeli tri boda. 

Šef stručnog štaba Tuzlaka Vlado Jagodić imao je mnogo toga da kaže o igri svojih izabranika, te je istakao kako je razočaran pristupom pojedinaca. 

" A šta da kažem mnogo mi je žao što smo na ovaj način završili sezonu na Tušnju, zaista mi to nije bio cilj. Ja sam upozoravao da je Krupa nezgodna ekipa iako ne uđemo u utakmicu onako kako smo ušli protiv Radnika da možemo imati velikih problema. Poluvrijeme dozvoliti da za dva minuta primimo dva gola je veliki luksuz. Uspjeli smo da smanjimo vrlo brzo da postignemo gol u drugom poluvremenu, lomila se utakmica ali jedna kontra je na kraju nam presudila. Taj treći gol je slomio ono malo nade u drugom poluvremenu, što smo mi gajili. Čestitam Krupi na pobjedi. Potrebna je analiza, ali ja to sada neću, mislim da smo slične stvari od istog gospodina doživjeli u Krupi. Ovo je trebalo da bude lijepa utakmica, ali unijeto je dosta nervoze taj koji je uticao na to njemu na čast. Mojim fudbalerima pojedinim usljediće kritike u idućoj sedmici, moramo otići u Mostar i odigrati jednu zahtjevnu utakmicu. Realno danas smo zaslužili da izgubimo utakmicu. Čestitam publici koja je po lošem vremenu došla da isprati igrače, na kraju su i oni pozdravili, a oni koji nisu otišli tamo da se pozdrave vjerovatno do sutra više neće biti u svlačionici", zaključio je Jagodić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi