Jagodić zbog nediscipline suspendovao Markovića i Brkovića

Otpisani do kraja sezone

Jagodić zbog nediscipline suspendovao Markovića i Brkovića

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika reprezentativnu pauzu koriste kako bi se što bolje pripremili pred narednu utakmicu na Pecari protiv Širkog Brijega. Nakon velike pobjede nad ekipom Sarajeva na otvaranju proljetnog dijela prvenstva, uslijedio je poraz od mostarskog Veleža, te razočaravajući remi protiv Leotara u Zenici. Iako se već duže vrijeme priča o nedisciplini pojedinih igrača čini se da je i tome došao kraj, a ceh su platila dvojica igrača.

Trener Vlado Jagodić do kraja sezone je suspendovao i otpisao dvojicu bočnih igrača Vladu Markovića i Zorana Brkovića koji su narušili klupski kodeks i nakon Elmira Kuduzovića u prvom dijelu sezone, ova dvojica igrača više neće oblačiti crno-crveni dres.

 

Iako nema baš prevelik izbor igrača u rosteru, trener crno-crvenih morao je povući radikalne poteze jer su navijači u posljednjim utakmicama pored pomenute dvojice obrušili i na mladog Anida Travančića zbog noćnih izlazaka i narušavanja klupske discipline. Čini se da je Jagodić dao još jednu šansu mladom reprezentativcu, ali nije isključeno ukoliko nastavi sa svojim ispadima van terena da i on bude na listi suspendovanih i otpisanih.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.