Jagodić: Želimo ići do kraja

Trener Borca o Kupu Republike Srpske

Jagodić: Želimo ići do kraja

D. Vejo

Fudbaleri Borca iako ovogo vikenda gostuju u Foči, već razmišljaju o protivniku kojeg će dobiti u Kupu Republike Srpske, nakon što u petak u 12 sati bude održan žrijeb u prostorijama FS RS.

Velikan iz Platonove bilježi sjajne partije u prvenstvu, te munjevito jure ka jesenjoj tituli i "toploj" zimi. Svoja očekivanja od žrijeba u petak, kazao je i strateg banjalučkog tima, koji od kada je krenuo u svoj četvrti mandat, pamti samo za dobre rezultate.

"Nakon ispadanja u Kupu BiH, okrenuli smo se ovom drugom, a to je onaj Republike Srpske. Nadam se da će nas u petak žrijeb pomaziti. Mi smo tim koji u ovom takmičenju želi ići do kraja, te se nadam da će tako i biti. Jedina solucija da budemo domaćini jeste ako dobijemo Krupu ili Radnik", rekao je za SportSport.ba trene Borca, Vlado Jagodić.

Prvu utakmicu osmine finala Kupa RS, Borac će igrati za sedam dana.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi