Jagodić:Sarajevo je blagi favorit, ali mi imamo svoje šanse

Trener Zeničana uoči Veleža

Jagodić:Sarajevo je blagi favorit, ali mi imamo svoje šanse

D. Kurbegović

Večeras na stadionu Koševo će koplje uskrstiti stari rivali Sarajevo i Čelik, duel ekipa koji ne briljiraju na početku prvenstva, ali sutra svakako očekuju pobjedu svog tima i ostanak u vrhu tabele Premijer lige.

Trener kluba sa Bilinog polja uvjeren je da sutra ko god dođe na Koševo neće požaliti.

"Očekivali smo više, nisu ovi igrači zaboravili igrat, niti sam ja zaboravio biti trener. Ja mislim da ova ekipa može mnogo, samo nam je potreban jedan dobar rezultat. Mi imamo impozantan broj utakmica bez poraza, ali to nam ništa ne znači pred  neugodno gostovanje na Koševu. Mi čemo pokušati iskoristi slabosti Sarajeva, koje je u današnjem susretu blagi favoriti", kaže Jagodić.

Pored raznih pritisaka u posljednje vrijeme trener Čelika ima podršku navijača

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Čelik je ozbiljan klub jer imam podršku navijača, u posljednjih 25 utakmica imamo samo dva poraza što je rezultat kojim se ne može ni pohvaliti svaka ekipa u Evropi. Treba znati izdržat opterečenje i pritisak nošenja dresa Čelika i nadam se da svi oni koji dođu sutra podrže klub i navijače, a ja sam uvjeren da će igrači sutra dati maksimum", završio je razgovor za SportSport.ba trener Zeničana Vlado Jagodić. 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.