Jahić: Dobrim igrama želim izboriti mjesto u reprezentaciji

Bivši fudbaler Željezničara ima novi klub

Jahić: Dobrim igrama želim izboriti mjesto u reprezentaciji

Sanel Jahić, fudbaler koji je nekada bio neizostavan na okupljanjima fudbalske reprezentacije BiH izgubio je mjesto na spisku, a glavni razlog za to bilo je neigranje za matični klub.

Ipak, nekadašnji fudbaler Željezničara tokom prošle sedmice potpisao je ugovor sa škotskim St. Johnstoneom, inače osmoplasiranim timom škotskog Premiershipa.

„Želim dobrim igrama u novom klubu ponovo izboriti mjesto u reprezentaciji. Bosna i Hercegovina se plasirala na Svjetsko prvenstvo i naravno da je za mene važno da što bolje igram u klubu, a onda ćemo vidjeti šta će biti. Nastup za reprezentaciju, posebno na Svjetskom prvenstvu je nešto najveće što se jednom igraču može desiti u karijeri“, kazao je Sanel Jahić, te dodao:

„U St. Jonhstoneu želim igrati dobro i svojim iskustvom doprinijeti rezultatima kluba. Na treneru je da odluči kada ću početi igrati, no nadam se da ću već u nedjelju debitovati protiv Motherwella. Spreman sam u potpunosti“, istako je fudbaler koji je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Las Palmas, Meridu, APOEL, AEK, Aris, Karabukspor i Željezničar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti