Jahić: Ostvarili smo svoj cilj

Briljirao na Bilinom polju

Jahić: Ostvarili smo svoj cilj

A. Beganović

Iako ga dogu nije bilo u reprezentaciji, Sanel Jahić, je danas pokazao da mu je mjesto među Zmajevima. Sjajno je odigrao, bez mnogo komplikovanja i sasvim sigurno je bio naš najbolji igrač na terenu.

"Nije bilo lako igrati, teren nije bio baš idealan za igru, no najvažnije je da nismo primili gol, to nam je u krajnjem slučaju bio i cilj. Odluka će pasti u Lisabonu i smatram da nismo bez izgleda za plasman dalje", istakao je Jahić nakon susreta.

"Navikao sam igrati na svim pozicijama, tako da nije bilo nikakvih problema. Ponavljam, cilj nam je bio ne primiti gol i u tome smo uspjeli, dodao je Jahić, dok je Misimović izjavio:

"Rezultat nije loš. Nismo primili gol, a u takvim situacijama sam u evropskim kupovima dva puta prošao, dok sam jednom ispao. Uslovi za igru biće mnogo bolji. Ne želim porediti ovo danas sa onim od prije dvije godine. To je bilo tada i ne može se nikako porediti."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.