Jakovljević: Pobjeda je naš moralni čin

Vezni fudbaler Radnika

Jakovljević: Pobjeda je naš moralni čin

M. Jakovljević

U okviru 27. kola Premijer lige BiH Radnik iz Bijeljine sutra na Gradskom stadionu dočekuje ekipu Rudara iz Prijedora, koja se već oprostila od  Premijere i koja  priprema igrački kadar za Prvu ligu RS.

Sa druge strane, atmosfera u ekipi Radnika pobjednička. Ekipa se nalazi  u gornjem dijelu tabela, izboreno je finale kupa RS i BiH. Posljednjih dana montira se i moderni semafor a dobiven je i centrifikat za učešće u Evropskim takmičenjima.

"Susret sa Rudarom iz Prijedora dočekujemo spremni. Želimo novu pobijedu koja će biti značajna u sklopu priprema za prvu finalnu utakmicu kupa BiH koju igramo u Tuzli sa Slobodom. Naravno da pobjeda ne dolazi u pitanje, a ona je i naš moralni čin. Prijedorčani će igrati rasterećeni i nastojat će da ostvare što bolji rezultat, ali mi ih u tome moramo onemogućiti. Kod nas nema opuštanja, dat ćemo sve od sebe da ostvarimo pobjedu i još jednom obradujemo naše navijače", kaže vezista Radnika Slobodan Jakovljević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trener Slavko Petrović će za predstojeći meč na raspolaganju imati sve igrače osim povrijeđenog Mladena Žižovića.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi