Jakovljević: U meč moramo ući sa punom koncentracijom

Fudbaler Radnika pred meč protiv Čelika

Jakovljević: U meč moramo ući sa punom koncentracijom

Fudbaleri Radnika gostovat će kod Čelika u nedjelju u okviru Premijer lige BiH.

U timu Radnika postoji veliki motiv kako bi se revanširali protivniku za poraz od ljetos, a posebnu želju ima Ivan Jakovljević koji je u Bijeljini skrivio jedanaestarac koji je Pezer realizovao.

"Utakmica protiv Čelika je dosta uticala na nas na početku sezone. Posle utakmica sa bugarskim timom Beroe mi smo pažnju usmjerili na prvenstvo. Tu utakmicu smo otvorili na fenomenalan način, ali je neobjašnjiv niz grešaka doveo do poraza. Sa tri boda iz te utakmice bismo sada bili na drugoj poziciji prvenstvene tabele", rekao je Jakovljević i dodao:

"Tačno je da se Čelik nalazi na poslednjem mjestu na tabeli, ali to ništa ne znači. Liga je dosta ujednačena i favoriti jako teško dolaze do očekivanih rezultata. Mi u utakmicu moramo ući fokusirani, jer svaki pad koncentracije protivnik može iskoristiti. Mi već drugu sezonu u gostima osvajamo više bodova nego u Bijeljini, pa se nadamo da ćemo nastaviti ovaj niz i na Bilinom Polju".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U utakmicu u Zenici Radnik ulazi bez Jove Kojića, bivšeg igrača Čelika, koji zbog povrede neće nastupati sledećih mjesec dana. Meč počinje od 15.00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije