Jakupović: Čvrstom igrom možemo do bodova na Grbavici

Napadač Rudara pred meč sa Željezničarom

Jakupović: Čvrstom igrom možemo do bodova na Grbavici

D. Vejo

Fudbaleri Rudara će u okviru 29. kola Premijer lige BiH otputovati u Sarajevo, gdje će na Grbavici odigrati susret sa tamošnjim Željezničarom.

Izabranici Zlatka Jelisavca nakon remija u prošlom kolu protiv Viteza na svom terenu ulaze u predstojeći meč. O očekivanjima od narednog meča pričao je strijelac izjednačujućeg pogotka u prošlom kolu.

"Mi naravno da respektujemo Željezničar. Ali utakmica sa nama je njima od izuzetne važnosti jer se bore za mjesto koje vodi u evropu. Kako ja tako i moji saigrači svi želimo da odigramo jedan dobar meč i da se potrudimo ostaviti što bolji utisak na Grbavici, kako bi ostvarili rezultat pozitivan po nas", dodaje za SportSport.ba napadač Rudara, Demir Jakupović.

Prije ovog kola, Rudar zauzima pretposljednju poziciju na tabeli dok je Željezničar trenutno petoplasirana ekipa.

Utakmica izmežu Željezničara i Rudara igra se sutra od 17 sati na Grbavici.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi