Jakupović: Sa Rudarom želim u Premijer ligu BiH

Ofanzivac se vratio u Prijedor

Jakupović: Sa Rudarom želim u Premijer ligu BiH

D. Vejo

Mladi ofanzivac Demir Jakupović, nakon završene epizode u Metallegheu, po treći će put obući dres Rudara iz Prijedora, aktuelnog člana Prve lige Republike Srpske.

Vezista nije krio zadovoljstvo postignutim dogovor sa prijašnjim klubom. 

Prema njegovim riječima, kako glavni razlog povratka u grad na Sani jesu ambicije, koje su se poklopile na obje strane.

"Već sam u nekoliko navrata igrao u Rudaru. Dobro poznajem ambicije kluba. Moj cilj je jasan, a to je sa Rudarom da se vratim u Premijer ligu Bosne i Hercegovine jer smatram da je ovom klubu, tamo mjesto", izjavio je za SportSport.ba novi-stari člana Rudara, Demir Jakupović.

Ovaj 21-godišnji fudbaler je pored Metalleghe i Rudara, nastupao još za banjalučki Borac kao i Podgrmeč iz Sanskog mosta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi