Jakupović umjesto Bandića na Piroti

Promijenjen glavni sudija današnjeg duela 17. kola

Jakupović umjesto Bandića na Piroti

S. Mlaćo

Posljednji susret 17. kola BH Telecom Premijer lige naše zemlje igra se danas ua travničkoj Piroti, a snage će odmjeriti NK Metalleghe BSI i FK Sarajevo.

Jajčani su jedina momčad koja je savladala bordo tim na Koševu, pa se očekuje neizvjestan duel u kojem su gosti ipak favoriti.

Ono što je zanimljivo jesto to da je pravdu na ovom susretu trebao dijeliti Antoni Bandić iz Gruda, dok su za njegove pomoćnike određeni Davor Beljo, Elvis Prošić, Edin Jakupović, Goran Paradžik i Tomislav Čuić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ipak, to se neće desiti s obzirom da je donesena odluka da glavni sudija duela na Piroti bude Edin Jakupović iz Bihaća. Navodno, Anto Bandić nije spreman dijeliti pravdu zbog saobraćajne nesreće koju je doživio prije par dana, pa su iz Saveza lako riješili ovaj problem.

Susreta na Piroti igra se sa početkom u 13 sati. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije