Jandrić: Još ništa nije gotovo

Borac sa 2:2 čeka revanš protiv Slavije

Jandrić: Još ništa nije gotovo

Banjalučki je Borac u Lukavici u okviru prvog susreta polufinala Kupa Bosne i Hercegovine stigao do dobrog rezultata, odigravši sa Slavijom neriješeno 2:2.

Iako su Banjalučani do tri minute pred kraj gubili sa 0:2, a samo 60 sekundi su postigli dva gola, za konačnih 2:2.

"Bila je ovo za nas veoma teška utakmica. Slavija se ponovo pokazala kao više nego neugodan protivnik, a domaći su imali i više od igre tokom većeg dijela utakmice. Ipak, mi smo postigli dva gola iz dva prekida i došli do povoljnog rezultata", rekao je odmah po okončanju utakmice kapiten Borca Oliver Jandrić za SportSport.ba.

"Međutim, još uvijek ništa nije gotovo. Ima još 90 minuta igre i mi u revanšu na svom terenu moramo odigrati maksimalno ozbiljno, kako bi prošli u finale Kupa BiH", dodao je Jandrić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti