Janjić: Očekivali smo poraz, ali ne ovolikom razlikom

Trener Vlasenice nakon ispadanja iz Kupa RS

Janjić: Očekivali smo poraz, ali ne ovolikom razlikom

D. Vejo

Fudbaleri Vlasenice jučer su u četvrtfinalu Kupa Republike Srpske sa velikih 7:0 poraženi od ekipe Radnika u Bijeljini, čime su završili svoje takmičenje u istom.

Iako veliki upsjeh za drugoligaša, Vlaseničani smatraju da je jučerašnji rezultat bio previsok u odnosu na ono šta su pružili na travnatoj podlozi. 

"Poraz od domaćina se očekivao s obzirom da su oni nekoliko rangova iznad nas, kvalitet je bio na njihovoj strani i za očekivati je bilo da ovo bude rutinska pobjeda Bijeljinaca. Smatram da nismo trebali primiti toliko golova, ali drago mi je što smo odmjerili snage sa premijerligašom. Sada odlazimo na zasluženu pauzu", rekao je za SportSport.ba trener Vlasenice, Vladimir Janjić.

Pripreme, Vlasenica počinje sredinom januara mjeseca naredne godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi