Trener Sarajeva nakon poraza

Janjoš: Dva tima - Jedan igra, drugi stoji

Trener Sarajeva Mehmed Janjoš bio je razočaran nakon visokog poraza Sarajeva u Tuzli rezultatom 3:0.

Za bordo klub je to bio prvi poraz nakon velike serije od osam uzastopnih ligaških pobjeda, a Janjoš je istakao da je njegova ekipa danas igrala neprepoznatljivo i da je Sloboda slavila zasluženo.

"Zaslužena pobjeda Slobode. Dva tima, jedan igra i trči, drugi stoji... Ekipa Sarajeva za neprepoznati, ali to je fudbal, to se dešava. Sreća naša pa je sada pauza i imamo 15 dana da sve izanaliziramo. Ako želimo Evropu i da se vratimo tamo gdje nam je mjesto moramo kud i kamo bolje", rekao je Janjoš, te dodao:

"Uzrok poraza? Jednostavno, ne znam. Ne umanjujem pobjedu Slobode, koja nas je sasvim zasluženo pobijedila. Naše izdanje je danas bilo jako slabo, a protivniku čestitam".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon trećeg poraza u sezoni, Sarajevo je palo na treću poziciju sa 43 boda ali je zaostatak za vodećim Zrinjskim i dalje dva boda. Željezničar je sada drugi sa 44 boda.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi