Trener Sarajeva nakon novog kiksa

Janjoš: Igrači se teško nose s pritiskom na Koševu

S. Mlaćo

Sarajevo je danas u meču petog kola Lige za prvaka odigralo samo 1:1 s ekipom Krupe na Koševu.

Bordo tim je već četiri meča u nizu na Koševu odigrao neriješeno i to je ono što zabrinjava stratega kluba Mehmeda Janjoša.

"Mislim da smo odigrali slabo prvo poluvrijeme, u nastavku smo dodali gas, imali smo nekoliko zrelih prilika, ali očito je da imamo puno problema s realizacijom.Nažalost, nismo danas uspjeli ponovo, ali idemo dalje, glavu gore, moramo izdržati do kraja", rekao je Janjoš, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"I ja se pitam zašto bolje igramo na strani. Da li je to veći pritisak kod igrača jer su na strani slobodniji i komotniji. Ovdje se mučimo da zabijemo gol, promašimo i puno šansi. Glavni razlog je upravo taj pritisak".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi