Janjoš: Nismo ostvarili ono što smo zacrtali

Trener Jedinstva

Janjoš: Nismo ostvarili ono što smo zacrtali

Jedinstvo će na startu drugog dijela prvenstva u Prvoj ligi FBiH gostovati u Gabeli kod ekipe GOŠK-a. 

Loše vremenske prilike otežale su bihaćkom timu pripreme za drugi dio sezone, što je u razgovoru za SportSport.ba potvrdio i sam trener Mehmed Janjoš. 

"Teška je situacija vladala, uslovi nisu bili zadovoljavajući, ali moramo se nadati najboljem. Radili smo koliko smo bili u mogućnosti, a da li je to bilo dovoljno pokazat će se tek u narednim utakmicama. Iskreno, nismo odradili koliko smo bili zacrtali", kazao je Janjoš, koji je potom dodao:

"Iako je start prvenstva odgođen za narednu sedmicu, nama to ne predstavlja nikakvo olakšanje. Poštujem odluku ljudi iz Saveza, ali ionako će u Gabeli sigurno biti dobar teren i svejedno nam je kada će se utakmica odigrati."

Janjoš je svjestan činjenice da je naredni protivnik GOŠK jedan od glavnih kandidata za ulazak u Premijer ligu BiH.

"GOŠK je favorit, svjesni smo toga i imaju odličnog trenera, kojeg izuzetno cijenim. Dok sam ja trener Jedinstvo će davati maksimum u svakoj utakmici i sigurno nećemo otići s bijelom zastavicom, već da pokušamo napraviti nešto. U svakom slučaju, u Gabelu ćemo otputovati s mnogo respekta prema GOŠK-u", riječi su Janjoša na kraju razgovora za SportSport.ba. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Iako je većina stadiona u Prvoj ligi FBiH pod bijelim pokrivačem, situacija Pod borićima je mnogo povoljnija što možete vidjeti i na priloženoj fotografiji. 

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.