Trener FK Sarajevo

Janjoš: Ništa nije gotovo, nećemo se predati

S. Mlaćo

Nogometaši Sarajeva i Širokog Brijega danas su odmjerili snage u prvom susretu finala Kupa naše zemlje, a gosti su slavili sa 1:0 i imaju veliku prednost pred revanš na Pecari.

Nakon utakmice medijima se obratio Mehmed Janjoš, šef stručnog štaba FK Sarajevo.

"Široki Brijeg je slavio zasluženo i danas je odigrao dobru utakmicu, te smo znali da igraju ovako dobro. Njihov put u Kupu je bio fenomenalan, a Duljević je igrao povrijeđen i nismo imali tranziciju prema naprijed. Bile su tu neke polušanse, mada moram da kažem da ništa nije gotovo. Završeno je prvo poluvrijeme, te je sve još uvijek moguće. Široki Brijeg je u dobroj prednosti, ali mi se nećemo predavati", kazao je Janjoš.

Sarajevu slijedi meč sa Zrinjskim.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Nastavlja se paklena serija, te mi nemamo vremena za odmor i kukanje. Moramo učiniti maksimum napora da osvojimo jedan od trofeja i mislim da to možemo, te se nećemo predavati", jasan je popularni Ćala.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi