Trener Sarajeva pred Vitez

Janjoš: Vitezova igra na strani je za nas upozorenje

M. Šljivak

Fudbaleri Sarajeva u nedjelju će utakmicom protiv Viteza otvoriti drugi dio sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Trener Bordo tima Mehmed Janjoš pred ovaj meč ističe kako je njegov tim spreman za sve napore i da idu na pobjedu, iako je Vitez veoma nezgodan rival.

"Pripremamo se za veoma važnu utakmicu protiv protivnika koji na strani igra odlično. Vitez je osvojio 14 bodova na strani i to nas upozorava. Ova ekipa je pobijedila Željezničar na Grbavici, pobijedila Mladost, odigrala neriješeno u Širokom Brijegu. Mi ne bježimo od uloge favorita i učinićemo sve da osvojimo tri boda", rekao je Janjoš, koji očekuje da njegov tim nastavi s dobrim igrama koje je imao krajem jesenjeg dijela sezone.

"Naravno da očekujemo nastavak dobrih igara. Svjesni smo da će biti teško jer ima puno utakmica. Mi nismo mijenjali ekipu i mislimo da je to prednost u ovom trentuku. Naš plan i cilj je da idemo u Evropu, ali ne bježimo ni od osvajanja trofeja. Mislim da ova ekipa ima snage za to", istakao je Janjoš.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Susret Sarajeva i Viteza igra se u nedjelju od 13 sati na stadionu "Asim Ferhatović Hase".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi