Trener Sarajeva

Janjoš: Volio bih da naši navijači budu na Grbavici

E. Škorić

Trener Sarajeva Mehmed Janjoš ne može da bude zadovoljan predstavom svojih igrača protiv Mladosti u prvom meču polufinala Kupa BiH.

Mladost je povela golom Kuzmanovića na Koševu, ali je Ahmetović postavio konačnih 1:1, pa ćemo finalistu saznati tek u Kaknju za sedam dana.

"Rezultat je mogao otići na bilo koju stranu. Mislim da je Sarajevo drugo poluvrijeme odigralo slabije nego prvo. Znali smo da Mladost ima odličnu ekipu koja može da odigra odličnu kontru. U srijedu je nova utakmica, drugo poluvrijeme, nadamo se da ćemo napraviti dobar rezultat kako bismo prošli u finale", rekao je Janjoš, dodavši:

"Ekipa se dobro iscrpila, ali svima je isto. Moramo se što prije oporaviti i na Grbavici pokazati da možemo pomrsiti račune. Još ne znam hoće li navijači biti na derbiju, ali naravno da će nam nedostajati. Volio bih da se nađe neko rješenje i da dođu i jedni i drugi navijači. Bio bi hendikep da navijači ne budu tamo".

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Primili smo gol zbog jedne nervoze i jednog kiksa. Dali smo gol, imali nekoliko šansi. Mladost je imala i svoje prilike. Kada se sve sabere, rezultat je realan. Mladost je  sada u prednosti, dok postoji šansa, borit ćemo se za finale", zaključio je Janjoš.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi