Janjoš zadovoljan dosadašnjim dijelom priprema

S priprema Sarajeva u Čitluku

Janjoš zadovoljan dosadašnjim dijelom priprema

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva odradili su danas novi trening u Čitluku u sklopu priprema za proljetni dio sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Nakon jučerašnjeg prijateljskog susreta protiv Brotnja u kojem su slavili 3:0 Izabranici Mehmeda Janjoša danas su nastavili sa ispunjavanjen plana i programa svog šefa.

Popodnevni trening na kojem su rad s loptom i taktičko-tehnički elemneti bili u centru pažnje prisustvovali su svi fudbaleri izuzev mladog Semira Smajlagića koji ima lakšu povredu skočnog zgloba.

U puni pogon polako se vraća i Almir Bekić koji je imao blažu upalu pluća, a pozitivan zdravstveni bilten posebno raduje šefa stručnog štaba Mehmeda Janjoša.

"Dobro radimo, zadovoljan sam. Nema nekih većih problema sa povredama, a zadovoljan sam i sa stanjem oba terena na kojima treniramo u Čitluku", istakao je Janjoš.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi