Janković: Čast je raditi sa Baždarevićem

Pomoćnik selektora

Janković: Čast je raditi sa Baždarevićem

M. Šljivak

Mladi šef stručnog štaba Kozare Igor Janković ne krije da je zadovoljan nakon imenovanja u stručni štab reprezentacije.

"Biće mi čast raditi sa Mehmedom Baždarevićem, čovjekom koji ima ogromno igračko, ali i trenersko iskustvo. Vjerujem da ću opravdati očekivanja ljudi iz vrha FS BiH, a nadam se i dobrim rezultatima u nastavku kvalifikacija", rekao je Igor Janković.

Naša reprezentacija je već poslije prva četiri susreta umanjila šanse za odlazak u Francusku.

"Ne treba gubiti nadu u konačan uspjeh. Svi moramo da vjerujemo u plasman na Evropsko prvenstvo, od nas iz stručnog štaba, pa preko igrača do vrata saveza i do samih navijača. Jesmo u zaostatku, ali ima još dosta da se igra i mnogo je bodova u opticaju. Vidjet ćete da ćemo se na kraju radovati", zaključio je Igor Janković.

On je na mjestu pomoćnika naslijedio svog sugrađanina Borčeta Sredojevića, koji je punih osam godina bio član stručnog štaba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.