Janković: Želimo ostvariti pozitivan ishod u Brčkom

Fudbaler Famosa pred utakmicu sa Jedinstvom

Janković: Želimo ostvariti pozitivan ishod u Brčkom

D. Vejo

Fudbaleri Famosa će u posljednjem kolu jesenjeg dijela Druge lige Republike Srpske grupa Istok gostovati u Brčkom, ekipi Jedinstva.

Ovo će biti susret šestoplasirane i drugoplasirane ekipe na tabeli. Tim iz Vojkovića zaostaje devet bodova za vodećim Napretkom, te će im ovo biti sjajna prilika da bodovnu razliku smanje, ukoliko lider kiksa. 

"Oslabljeni idemo u Brčko ekipi Jedinstva, jer u timu neće biti Tošovića i Tešanovića, dvojice standardnih igrača koji zbog kartona nemaju pravo nastupa. Ali i pored toga, mi imamo tim koji može parirati našem predstojećem protivniku. Nadam se povoljnom rezultatu kako bi se učvrstili na drugoj poziciji na tabeli", rekao je za SportSport.ba fudbaler Famosa, Nikola Janković.

Utakmica između Jedinstva i Famosa igra se sutra od 13.30 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti