Jarčevi na mišiće slavili protiv Banovića

Premijer futsal liga BiH 8.kolo

Jarčevi na mišiće slavili protiv Banovića

E. Dindić

U okviru 8.kola Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine ekipa Salinesa na svom parketu dočekali su ekipu MNK Banovića. U zanimljivom kantonalnom derbiju na kraju je domaća ekipa slavila rezultatom 5:4(2:0). 

Počelo je odlično za ekipu Salinesa, Spahić i Muratović su brzo  pogodili za 2:0, što je bio i rezultat prvih 20.minuta susreta. 

Tek što je krenulo drugo poluvrijeme Muamer Kovačević u 26. minutu smanjuje rezultat na 2:1. Odmah idući napad Salines ponovo odlazi na dva gola prednosti a strijelac je bio Armin Imšić. Međutim gosti iz Banovića se nisu predavali pa golovima Smajlovića i Kovačevića pogađaju za 3:3. 

Denis Isanović u 31. minuti ponovo vraća vodstvo Salinesu, međutim sjajni Muamer Kovačević pogađa za 4:4 u 37.minuti. Kada su svi u dvorani očekivali da će se utakmica završiti neriješenim rezultatom Vinko Marinović sa zvukom sirene pogađa za 5:4 i veliko slavlje domaće ekipe. 

FC SALINES - MNK BANOVIĆI 5:4 (2:0)

Strijelci: 1:0 Spahić 8, 2:0 Muratović 17, 2:1 Kovačević 26, 3:1 Imšić 27, 3:2 Smajlović 28, 3:3 Kovačević 29, 4:3 Isanović 31, 4:4 Kovačević 37, 5:4 Marinković 40

Salines: Divković, Isanović, Ma.Ramić, Me.Ramić, Marinković, Ćatić, Imšić, Avdić, Muratović, Imširović, Spahić, Pranjić, Jusić

Banovići: Tanović, Starogorac, Čamrković, Dedić, Mujić, Smajić, Mehmedović, Kovačević, Smajlović, Sokolar, Alibašić, Velagić

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi