Trener Sarajeva oduševljen atmosferom na derbiju

Jarni: Samo je pitanje vremena kada ćemo proraditi

FK Željezničar i FK Sarajevo večeras su na Grbavici odigrali prvi susret četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine. Duel na stadionu Grbavica završen je rezultatom 1:1. 

Nakon utakmice prisutnim medijima na press konferenciji obratio se šef stručnog štaba FK Sarajevo, Robert Jarni. 

"Svi koji su bili na stadionu mogli su uživati u jednom pravom fudbalu. Pala su dva gola, moglo je biti i više. Prvo poluvrijeme Željezničar je bio opasan po bokovima".

"Postigli su gol i imali su svoje šanse. U drugom poluvremenu izašli smo još više u polje, postigli gol, a sve u svemu mogu biti zadovoljan samom utakmicom, a rezultatom prije svega," rekao je Jarni i dodao: 

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Mislim da je lijepo igrati jedan derbi poput ovoga. Ne zabrinjava me što još nemam pobjedu na klupi Sarajeva, raduje me igra. Ja vjerujem samo u red, rad i disciplinu i mislim da je samo pitanje vremena kada će krenuti i kada ćemo proraditi," riječi su Jarnija, koji se dotakao i revanš susreta. 

"Mi definitivno sada imamo bolji rezultat, ali nećemo se zanositi. Napraviti ćemo sve da prođemo dalje u Kupu. Ja sam navikao i raditi i igrati pod pritiskom, ja vjerujem samo u svoj rad. Pritisak me samo motivira i ja to prenosim na igrače," rekao je Jarni.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.