Jarni: Znali smo da će biti teška utakmica

FK Sarajevo danas je na stadionu Asim Ferhatović Hase u okviru četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine odigralo revanš susret protiv Željezničara. 

Utakmica je završena rezultatom 0:0, a Sarajevo je izborilo plasman zahvaljujući golu postignutom na Grbavici(1:1). Nakon utakmice prisutnim medijima na press konferenciji obratio se šef stručnog štaba bordo tima, Robert Jarni. 

"Znali smo da će utakmica biti teška, derbi je derbi. Otvorili smo dobro utakmicu, ali nismo uspjeli postići pogodak. Željezničar je u drugom poluvremenu bio bolji, a mi smo se vratili u zadnjih 15 minuta. Nažalost derbi je završio bez golova, a svi možemo biti sretni sa igrom na ova dva derbija", rekao je Jarni. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije