Jašarević i Nuhić van pogona na početku sezone

Travnik u problemima

Jašarević i Nuhić van pogona na početku sezone

NK Travnik se približava kraju svojih priprema, a u subotu će sudjelovati na Memorijalnom turniru u Vitezu dok na istom neće nastupiti Jašarević i Nuhić.

Obojica će biti van stroja do početka sezone. Ova povreda teško pada posebno Irfanu Jašareviću koji je na turniru u Vitezu trebao igrati protiv svojih bivših saigrača iz FK Vitez. Jašarević trenutno se oporavlja od povrede koljena, tačnije povreda meniskusa. 

Nakon pregleda utvrđeno je da će Jašarević biti odsutan skoro mjesec dana van terena te samim tim propustiti početak sezone.

Nuhić također neće se uspjeti u potpunosti oporaviti do početka sezone. Trener Travnika Osmo Bajrić i dalje vjeruje da može nadoknaditi gubitak ove dvojice sjajnih igrača na početku sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.